Homeopátia és a rák - egy lehetséges megközelítés

A rák alternatív gyógyításaDr. Ramakrishnan könyve ismét hiányt pótol a magyar homeopátiás könyvek között. Az indiai mester híres módszere a daganatos betegek kezelésére végre itthon is megismerhető lesz. Egészen speciális, és kizárólag a rosszindulatú betegségek kezelésére kifejlesztett módszerről van szó. Figyelemre méltó tényező a könyv által sugallt optimizmus.  80 %-os gyógyulási arányról beszél a harmadik stádiumos rák esetén. Mindezt klinikai kísérletek bizonyítják.


Sajnos ma Magyarországon a daganatos betegek legtöbbje csak akkor jut el az alternatív medicinához, amikor már túl van műtéten, sugárkezelésen, kemoterápián. Mennyivel nagyobb sikert tudnánk elérni náluk, ha ez nem így lenne! A diagnózis felállításakor rögtön el kellene kezdeni mind az iskolamedicinát, mind az alternatív medicina módszereit. Egyelőre sajnos nem ez a gyakorlat, nem úgy, mint Indiában, s ezért a destruktív kezelésen már átesett betegek Magyarországon nem úgy reagálnak a homeopátiára és más komplementer kezelésre, mint ahogy rögtön a diagnózis felállítása után reagálnának.

A könyvben említett homeopátiás szerek több homeopátiás gyógyszertárban kaphatóak vény nélkül. Gazdagréti gyógyszertárban nagy a választék. A könyv is kapható.  Tel: 06-1-2463364

Itt olvashatsz többet a többi rákgyógymódról.

altSzerző:

Dr. A.U. Ramakrishnan - Catherine R. Coulter: Homeopátia és a rák - egy lehetséges megközelítés

Kiadó: Remedium

Fogy. Ár: 4500.-