Az Okos Étrendi csoport hasznos információi és linkjei

Kedves Barátom!

Üdvözöllek az Okos Étrend csoportban. Érezd jól magad nálunk, remélem hamarosan belevágsz az Okos Étrendbe és megtapasztalod a jótékony hatását, ahogy már olyan sokan mások is.

Ebben az írásban elolvashatók a legfontosabb információk és megtalálod azokat a linkeket is, amelyek a segítségedre lesznek. A linkelt cikkek szükség esetén frissülnek, így érdemes időnként újra elolvasni őket. Magánlevelezés formájában sajnos nem tudok segíteni Neked, mert meglehetősen nagy a csoport és emberileg már kivitelezhetetlen lenne.

Persze ritkán lehetnek olyan fontos dolgok, ami miatt érdemes személyesen írni, de mindig mérlegelni érdemes, hogy:

 1. Benne van-e esetleg a cikkekben a kért információ. Ebben az írásban megtalálhatók a legfontosabb linkek.
 2. A csoportban volt esetleg szó róla. Ennek kiderítésére a keresőt jó használni.
 3. Jobb lenne esetleg a csoportban feltenni a kérdést vagy sem, mert mást is érinthet ugyanez és akkor nem kéne annyiszor leírni, ahány ember privátban kérdezi. A posztok megírásánál is érdemes hasonlóan számításba venni az előbb említetteket.
 4. Tényleg annyira fontos a kérdés, hogy ekkora leterheltség és csoportlétszám mellett érdemes írni nekem vagy esetleg mégsem.
 5. Ha pedig egy táplálék-kiegészítőről akarod tudni, hogy szedhető vagy sem, akkor jobb ellenőrizni, hogy megfelel-e a Szedni vagy nem szedni cikkben leírtaknak. Abban pontosan megadom az ajánlásokat, és ha más terméket szednél, általában fel tudod mérni ezt. Persze az ismeretlen hatóanyagok esetén tényleg jó lehet feltenni ezt a kérdést, de még ekkor is jobb előbb rákeresni a csoportban, hátha volt korábban szó róla. Betegség vagy kétely esetén pedig az orvosoddal egyeztess ezek szedéséről vagy az étrendről.

Sok időt emésztenek fel a nem helyesen mérlegelt megkeresések, posztok. Csak szabadidőmben tudok új cikkeket írni és ezek is meghatározzák mire marad időm.

Ajánlott linkelt cikkeket érdemes (akár többször) elolvasni:

 1. Először is ismerj meg engem kicsit közelebbről is az Ekvilibrium és szintrópia című cikkemből.
 2. Étrendi alapok. Ebben olvashatod el, hogy miért inzulinrezisztenciás szinte mindenki, hogy a glükóz intoleranciáról nem a szénhidrátok tehetnek, hogy milyen étrend okozza a problémákat, milyen alternatív lehetőség van az inzulinrezisztencia kezelésére;
 3. Alapanyagok választásának okai. Ebben olvashatod el, hogy mit érdemes enned és mit nem, illetve hogy miért.
 4. Hogyan térj át Okos Étrendre. Ebben a cikkben olvashatod el az okos áttérés szabályait, tippeket kaphatsz az emésztés tökételesítésére.
 5. Táplálék-kiegészítők megválasztásának szempontjai
 6. iHerb rendelési ötletek, például az ingyenes szállításra és vámmentességre
 7. Pajzsmirigy megbetegedések oki kezelése
 8. Magas koleszterinszint és epekövesség gyógyítása
 9. Autoimmun megbetegedések
 10. Fertőzések megelőzése és gyógyítása
 11. Test- és hajápolás
 12. 12 tipp, hogy a vegán étrended tényleg az egészségedet szolgálja
 13. A kálium rehabilitációja, avagy miért káliumhiányos szinte mindenki
 14. 30 napos kihívás kezdő hetének linkje (A kihívásban recepteket is találsz)
 15. A szénhidrátszegény étrendek mellékhatásai (Ha paleó vagy egyéb low carb étrenden vagy, esetleg voltál, akkor feltétlenül olvasd el)
 16. Alvászavarok és egyéb idegrendszeri problémák kezelése
 17. Fogyás okosan
 18. Okos Étrend tapasztalatok (csak tagoknak)
 19. Ha új tag vagy, akkor a saját érdekedben olvasd el a csoport etikát, a moderátorokkal együtt ennek megfelelően járunk el (csak tagoknak)
 20. Kutyák Okos Étrendje
 21. A recepteket jó, ha az itt linkelt az albumba töltöd (ezt a fotóknál találod az albumok között), különben idővel eltűnik, mert az időfolyamban hátra csúszik. Ha a kép feltöltése után egy hozzászólást írsz a képhez vagy meg is oszthatod, akkor előre kerül a hírfolyamban és láthatja mindenki.  (csak tagoknak)
 • Tipp: A cikkben ajánlott táplálék-kiegészítőket én az IHerb oldaláról rendelem, mert nagyon megbízhatóak. A forgalmazott termékeik között találok megfelelő minőséget, és általában az itthoni ár töredékért juthatok hozzá a termékekhez. Minden vásárlásnál 60 napig a legutóbbi vásárlás 5%-át levásárolhatom. Az első rendelésnél a linkre kattintva 5 USD kedvezmény érvényesíthető a kosárban. További 5% kedvezményt kaphatsz minden rendelés esetén, ha alkalmazod az NSR764 kódot. A rendelésről bővebben az IHerb rendelés vám nélkül és ingyenes szállítással c. írásomban olvashatsz.

  Ha bármilyen betegségben szenvedsz, akkor a táplálék-kiegészítők szedése előtt mindképpen kérd ki az orvosod véleményét, és legyél figyelemmel arra, hogy az egyéni sajátosságok miatt esetleg másképp reagálsz rájuk. Minden esetben figyeld a szervezeted reakcióit, így egyszerre többet soha ne vezess be az étrendedbe. Ha többet szednél, akkor egymás után pár napos eltéréssel kezd el a szedésüket. A konkrét ajánlások a felsorolt linkekre kattintva találhatók meg.

Ha cikkek bármelyike hasznos volt számodra, akkor kérlek , hogy megosztásoddal segítsd, hogy másokhoz is eljusson az információ.

Támogatnád a munkámat?


Biztosan sokan tudják, hogy milyen sok munkám van a csoportban vagy a cikkek írásában. Igyekszem mindenkire odafigyelni és a visszajelzések alapján a legjobb ajánlásokat adni, változtatni, ha szükséges.

Ha engem szeretnél motiválni a munkámban, akkor minden iHerb vásárlásnál használd az NSR764 kuponkódot vagy minden esetben a cikkekben látható linkeken keresztül vásárolj és kerüld el az iHerb Facebookos vagy egyéb reklámoldalakra való kattintást, akkor ugyanis hozzájuk kerül a kedvezmény. Az NSR764 kód használatával a vásárlásaidból 5% azonnali kedvezményt is kapsz, így úgy adhatsz nekem kis támogatást, hogy közben számodra is kedvező. Így motiválhatsz abban, hogy továbbra is segítsem az embereket és fenntartsam a csoportot.


Akik ilyen módon támogatni szeretnének vagy megtisztelnék a munkámat, mert értékes volt a számukra, vásároljanak az iHerben, a kosárnál lehet beírni az NSR764 kódot az Apply Promo Code mezőben vagy a cikkekben való termék linkekre kattintással lehet aktiválni ugyanezzel az eredménnyel.

Nagy segítség az is, hogyha cikkeket minél többször megosztod. Egyelőre olyan szűk réteget értünk el, hogy fontos lenne, hogy minél több emberhez eljusson az információ.

Ezúton kívánok Neked kitartást és jó eredményeket a gyógyulásban, egészségmegőrzésben vagy testépítésben, szépülésben. :)

Okos Étrend

Laczkovich Hegedus Eszter​

A cikkek és a weboldalon álló tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. Másolása, felhasználása, sokszorosítása, nyilvánosságra hozatala csak a szerző hozzájárulásával, és a forrás feltüntetésével lehetséges. Ilyen esetben kérlek írásban fordulj a kapcsolat link alatt a szerzőhöz, ahol tüntesd fel, hol és milyen formában szeretnéd a tartalmat felhasználni. Ha úgy gondolja a szerző, akkor saját mérlegelés után írásbeli engedélyt adhat. Minden jogtalan felhasználó ellen élünk a jogorvoslat lehetőségével.

 A megosztásoknak nagyon örülök, mert csak így van lehetőség arra, hogy elterjednek az itteni információk. Ezeket nagyon köszönöm.

© Minden jog fenntartva. Copyright by www.zoldhaz.info